zondag 1 december 2013

Versnel uw computer voor NLE montage software


Werkt u met een Win 7 op PC

Hoe manueel instellen van een PC met Win7 in turbo boost.

Het voorbeeld is gemaakt voor Edius software maar blijft even goed geldig voor Premiere Pro of andere NLE
Het nadeel van een windows PC is dat deze al op korte tijd aan snelheid verliest. Om dit te voorkomen is men verplicht om regelmatig (wekelijks) het register op te kuisen van gebroken links....

Er zijn vele kleine software programma's om dit te verwezenlijken zoals Reg Cleaner Pro, Optimizer Pro, .... maar één van de toppers is wel
TuneUp Utilities  waarvan nu de versie 2014 beschikbaar is.


Je kan dit programma downloaden als TRIAL en voor twee weken volledig vrij gebruiken. Zeker een aanrader. Kleine tip is dat indien je na twee weken het programma verwijdert van je PC, je automatisch doorgeschakeld wordt naar hun website en daar een mooie korting krijgt voorgeschoteld die 8u geldig blijft. Je ziet ook uw resterende tijd aftellen. 
Reg Cleaner doet dit ook maar is niet als trail te installeren. Het gaat uw computer analyseren en zeggen wat er mis is maar bij vragen voor opkuisen van de gebreken gaat men voorstellen om het programma te kopen. Als je dan dit testprogramma verwijderd van uw PC gaat men op hun website een korting geven aan de helft van de prijs als tijdelijke promotie. 
 regclean-pro.nl.softonic.com/‎

Wat kan TuneUp Utilities :
  • Kuist uw register op en defragmentatie van dit register wordt eveneens onderzocht
  • Defragmenteren van harde schijven
  • Analyse van uw PC en herstellen
  • Vele programma's worden opgestart bij het opzetten van uw PC. Ook al gebruiken we ze niet. Met deze utility kan men hiervan een volledige lijst bekijken en beslissen welke software programma's beschikbaar of niet beschikbaar mogen zijn wanneer je ze niet gebruikt.
  • Men kan de PC ook in turbo laten zetten of economie mode om elektriciteit te sparen.
  • Werkt automatisch
  • Super eenvoudig in gebruik
  • .......
 Voorbeeld na 3 dagen gebruik van PC


http://www.tuneup-software.nl/


Uw computer is een Mac

De basis van OS X is Unix en Unix werd oorspronkelijk speciaal ontwikkeld voor servers; systemen die voor lange tijdsperioden moesten draaien.
Om deze reden werden verschillende utilities ontwikkeld die op de achtergrond lopen om het operating system efficient te laten lopen. Hoe dan ook moeten deze werken zonder vertraging te geven met het normaal werken van de server. Daarom werden ze geprogrammeerd om te werken in de kleine uurtjes van de weekendnachten.
Bijgevolg betekend dit dat wanneer je uw Mac computer afsluit elke avond, deze utilities hun werk niet kunnen uitvoeren.

Om dit probleem op te lossen heb je enkele opties:
1)Laat uw systeem opstaan  in een weekend minstens eenmaal per maand
2)Of installeer een utility programma dat deze programma’s automatisch laat werken. Zoals MACARONI of MACJANITOR



Indien u problemen hebt met Final Cut Pro X

met ouders versie van Final Cut Pro