donderdag 6 april 2017

TAKE '17 - zaterdag 29 aprilTAKE '17 is de hoogmis voor iedereen die in Vlaanderen met film bezig is. Van ambitieuze filmmaker tot filmminnende hobbyist, iedereen komt aan z’n trekken op deze tweede editie op zaterdag 29 april in Antwerpen!

Hoofspreker op TAKE '17 is Bavo Defurne, regisseur en scenarist van o.m. 'Noordzee, Texas'. Recent gooide hij nog hoge ogen met de film 'Souvenir', met Isabelle Hupert in de hoofdrol. Hij komt op TAKE '17 praten over de diverse uitdagingen die je als cineast tegenkomt en hoe je daar op een creatieve manier mee kan omgaan. Met zijn fijn gevoel voor melodrama is Defurne een unieke stem in de Belgische cinema.

In de namiddag wijken we deels uit naar De Studio (20 minuutjes wandelen van Cinema Zuid). Bavo Defurne geeft er een workshop rond karakterontwikkeling. Verder zijn er nog workshops rond kleurcorrectie, filmproductie en montage. In Cinema Zuid is er een lezing over de rol van geluid in film en krijg je de prijsbeesten van de laatste editie van Ciné Public nog eens zien.

Een gedetailleerd overzicht van het programma vind je op onze website of op de facebookpagina van TAKE '17.


PRAKTISCH

Wanneer? Zaterdag 29 april, 10 u. tot 17 u.30
Waar? Cinema Zuid (Waalsekaai 47, Antwerpen). Enkele workshops in de namiddag gaan door in De Studio (Maarschalk Gerardstraat 4, Antwerpen)
Kostpijs: € 16 voor leden van het Centrum voor Beeldexpressie en € 18 voor niet-leden (incl. enkele drankjes).
Inschrijven: doe je via onze website.