vrijdag 19 augustus 2016

Centrum voor BEELDEXPRESSIE

Vier nieuwe ledenvoordelen

Ben je in je vrije tijd bezig met fotografie, film of multimedia, of kriebelen je vingers om eraan te beginnen? Dan is het Centrum voor Beeldexpressie je aanspreekpunt! Iedereen met een liefde voor beeldtaal kan bij ons terecht, maar leden genieten van extra voordelen. En ook nu weer lanceren we een aantal nieuwe ledenvoordelen: leden kunnen aan voordeeltarief een filmpas aankopen voor Filmfestival Oostende, krijgen korting op de BredaPhoto-catalogus, krijgen op vertoon van hun lidkaart de standaardkorting op alle filmvertoningen van Film Fest Gent en leden krijgen korting op een ticket voor het Lowland Photo Festival.

 
  • Korting bij aankoop filmpas Filmfestival Oostende
Dit jaar bestaat het filmfestival van Oostende tien jaar. En dat moet gevierd worden! De tiende editie wordt een feesteditie met tal van nieuwigheden. Acteur Kevin Janssens mag op deze feesteditie de honneurs als Master waarnemen. De nieuwe langspeelfilm van Nic Balthazar, 'Everybody Happy', zal de jubileumeditie openen op 9 september. Net zoals de voorbije jaren krijgt talent van eigen bodem dus opnieuw een prominente plaats op het festival. Het festival wordt afgesloten met de Ensors, de Vlaamse filmprijzen die de Vlaamse filmproducties lauweren. Je leest er alles over in het septembernummer van Beeld Express!

FFO16 vindt plaats van 9 tot en met 16 september in Oostende. Alle info via www.filmfestivaloostende.be.
Alle leden van het Centrum voor Beeldexpressie krijgen op vertoon van hun lidkaart korting bij aankoop van een festivalpas bij Toerisme Oostende die toegang geeft tot ALLE films op Filmfestival oostende (€ 25 i.p.v. € 30).
 

  • Korting BredaPhoto-catalogus
BredaPhoto viert het feest van de fotografie. In het historisch stadscentrum en het hippe gebied Belcrum exposeren bijna 70 internationaal befaamde fotografen en opkomende talenten in de buitenruimte en in beeldende kunstinstellingen. Een state of the art van de actuele autonome fotografie, met als thema YOU! Met werk van 4 van onze leden uit de Masterclass amateurfotografie!


BredaPhoto loopt van 15 september tot en met 30 oktober op heel veel locaties in Breda. Alle info via www.bredaphoto.nl.
Als lid krijg je 10 % korting op vertoon van je lidkaart bij aankoop van een BredaPhoto-catalogus van 15 september tot en met 30 oktober bij de bookshop in De Stadsgalerij, Oude Vest 34, Breda (festivalhart BredaPhoto).
 

  • Korting Film Fest Gent
Voor het programma van de 43ste editie haalt Film Fest Gent de inspiratie uit weerszijden van de aardbol. Beginnend bij het noordelijkste puntje van Europa voor de focus op Nordic Cinema tot aan het verre oosten voor de spotlight op Japan. De Focus op Nordic Cinema wordt kracht bijgezet door voor het officiƫle campagnebeeld te kiezen voor de grootste filmster die de regio ooit heeft voort gebracht: Greta Garbo.


Film Fest Gent loopt van 11 tot en met 21 oktober. Alle info via www.filmfestival.be.
Als lid krijg je de standaardkorting op vertoon van je lidkaart aan de kassa op alle filmvertoningen (m.u.v. opening, slot en special events) tijdens Film Fest Gent.
 

  • Korting bij aankoop dag- of weekendtickets Lowland Photo Festival
Verzamelen geblazen voor alle natuurfotografen van Vlaanderen en Nederland voor dit grote natuurfotofestival van de Lage Landen. Opnieuw twee dagen boordevol inspirerende lezingen van vermaarde natuurfotografen uit Nederland, Belgiƫ en het (verre) buitenland! In de grote schouwburg kan je een weekend lang genieten van kolkende reisverhalen boordevol natuurfotografie. Het ticket tot de schouwburg geeft je bovendien gratis toegang tot de middagseminars die bulken van de praktische tips en tricks waarmee je als natuurfotograaf meteen aan de slag kan. Een wandelingetje over de beursvloer brengt je dan weer helemaal op de hoogte van wat reilt en zeilt in natuurfotografie-land: van fototoestellen over accessoires, natuurreizen, workshops... Ga beslist ook eens keuvelen in de 'travelcorner' en deel jouw reiservaringen of praktische tips met andere natuurfotografen.

Het Lowland Photo Festival gaat door op 10 en 11 december in Kinepolis (Groenendaallaan 394) Antwerpen. Alle info via www.landschapvzw.be/lowland.
Leden van het Centrum voor Beeldexpressie nemen deel aan ledenprijs en betalen € 42 voor een dagticket (i.p.v. € 47) of € 74 voor een weekendticket (i.p.v. € 84). 


Een overzicht van al onze ledenvoordelen vind je hier.