maandag 26 januari 2015

Bring Your Own Beamer

Donderdag 5 februari vanaf 18 u. in Kortrijk
 Wij hebben een première voor jou! De allereerste BYOB (Bring Your Own Beamer) in Kortrijk!





 





Wat is een BYOB?
Muren en zoveel mogelijk beamers. Dat is alles wat je nodig hebt om tot verrassende resultaten te komen. Alles mag, zolang het maar geprojecteerd kan worden. Van homevideo’s van je kat tot VJ sets en video mapping. Niets is te gek. Het idee ontstond enkele jaren geleden in Berlijn en is sindsdien razend populair. De Nederlands-Braziliaanse beeldende kunstenaar Rafaël Rozendaal is de bedenker en verspreider van het concept. Hij zocht naar een goedkope manier om kunst wereldwijd te verspreiden. Het concept is simpel, wij geven je de ruimte, dimmen de lichten, jij brengt je beamer mee en iets om te projecteren.

Wat kan/mag ik projecteren?
Anything goes! Zotte vj'set? OK! Mapping? OK! Verknipte pelicule? OK! Crazy met de overheadprojector? OK! Observatiefilm van je buurman? OK!

Waar kan/mag ik projecteren?
De BYOB vindt plaats in de expo 'The Green Light District' in de Budafabriek. Je kan projecteren op de muren, de installaties, de vijfhoek (binnen én buiten),…  Kortom, wij stellen de expo voor je open en jij bezorgt de expo een extra dimensie. Sounds good? We certainly think so!

Mag ik gewoon eens komen kijken?
Natuurlijk! Er zijn drinks, food en een dj. De toegang is gratis.

Ik heb een idee om iets op een specifieke plaats te projecten, kan ik die reserveren?
Zeker! Contacteer simon.verschelde@gmail.com of delbeke.thomas@gmail.com.

Alles nog eens op een rij:
Waar? BUDAfabriek, Dam 2A, 8500 Kortrijk
Wanneer? Donderdag 5 februari vanaf 18 u. Toegang is gratis en iedereen is welkom!