zondag 25 oktober 2015

FILMGALA EN PRIJSUITREIKING




CvB nodigt iedereen van harte uit op het Filmgala met prijsuitreiking op zondag 22 november 2015 vanaf 10 u. in CC Scharpoord in Knokke. Kom samen met ons ontdekken welke amateurfilms in 2015 in de prijzen vallen!

Amateurfilms uit Vlaanderen kunnen na een preselectie deelnemen aan deze jaarlijkse filmwedstrijd, georganiseerd door het Centrum voor Beeldexpressie. Deze wedstrijd vond achter gesloten deuren plaats in het weekend van 17 oktober. De resultaten tonen we nu op het Filmgala met prijsuitreiking.
Vijf juryleden maakten na afloop van de wedstrijd een algemeen klassement op. De film met het hoogste aantal punten is de algemene laureaat. De jury koos in consensus ook drie nominaties voor vijf deelaspecten: verhaallijn, sociaal aspect, creativiteit, klankband en fotografie.
Deze 15 films en de hoofdlaureaat tonen we op het Filmgala. Daar reiken we ook de prijzen uit aan de winnaars in de vijf deelaspecten, aan de laureaten van de twee categorieën (fictie en non-fictie) en aan de algemene laureaat.

Een lijst van de 16 genomineerde films vind je op onze website.

Voor welk deelaspect de films genomineerd zijn en wie de winnaars zijn, maken we pas bekend op het Filmgala.

Iedereen is van harte welkom op zondag 22 november 2015 vanaf 10 u. in CC Scharpoord in Knokke (exacte timing volgt binnenkort).

Praktisch:
Zondag 22 november 2015, vanaf 10 u.
Einde voorzien rond 19 u. met aansluitend receptie.
CC Scharpoord, Maxim Willemspad 1, 8300 Knokke-Heist