maandag 17 augustus 2015

4K Ultra HD (UHD) tv - wat zijn de topper aan redelijke prijs

Een jaartje geleden hadden we over UHD tv en waar je op moest letten. Ondertussen zijn de toppers van toen gezakt in prijs en worden ze steeds aantrekkelijker om aan te schaffen.

Naar link 4K UHD tv kopen: waar moet je op letten? 

De wereld staat niet stil maar het maken van televisies blijkbaar ook niet, en dit maakt de keuze voor aankoop moeilijk. De ene technologie heeft nog maar amper zijn plaatsje op de markt veroverd, of er komt al een nieuwe aandraven.


Keuze van beeldgrootte

Een greep van 55" UHD schermen met goedkoopste prijs van internet. Dit is natuurlijk een momentopname en zijn de prijzen of promoties niet blijvend in de tijd. Zelfs tijdens het opmaken van deze webpagina waren de prijzen al aan het wijzigen. Daar zullen dus nog wel website zijn waar de prijs nog beter is. Zoeken is de boodschap want prijsverschillen van 500 Ć  600€ is geen uitzondering!
Toch kan je hieruit besluiten dat het steeds de moeite loont om eens te surfen op internet. Volgens 'Test Aankoop' komen de Samsung het best uit de testen maar als je bv een voorkeur hebt voor Sony dan kan je op internet daar naar gaan zoeken.

SAMSUNG UE55HU8500LXXN vanaf 1799,-€ 1999,-€  Waar?






Kenmerken

  • Maak deel uit van de actie

    Maak deel uit van de actie

    Met Samsungs revolutionaire Curved UHD TV kijk je niet naar actie, maar sta je er middenin! TV kijken krijg een nieuwe betekenis. Het Curved UHD scherm is gebogen onder de juiste hoek voor een optimale kijkafstand vanuit je hele woonkamer. Vindt de actie rechts of midden op het scherm plaats? Met dit zacht gebogen UHD scherm maakt dat niet uit –Je ziet alle details perfect op alle delen van het scherm. Superscherp in UHD.
  • Zien wordt beleven

    Zien wordt beleven

    Beelden worden bijna tastbaar met de Curved UHD Auto Depth Enhancer. Tweedimensionale details en bewegingen krijgen nog meer diepte. De gebogen TV geeft verschillende kleurvlakken namelijk automatisch een ander contrast. TV-kijken wordt beleven: door de extra diepte voel je de spanning en emotie tot in je tenen.
  • Is het geen UHD? Dan maken we het UHD

    Is het geen UHD? Dan maken we het UHD

    Niet elk beeld is in Ultra High Definition (UHD). Toch kun je alle films, series en sportwedstrijden in bijna UHD-kwaliteit bekijken met de Samsung UHD Picture Engine. Deze feature optimaliseert elk beeld met UHD Upscaling. Het maakt niet uit van welke bron de content komt ‒ UHD of niet-UHD. Dus wat je ook kijkt, jij geniet altijd van de meest scherpe, heldere en kleurrijke beelden.
  • Natuurlijke kleuren

    Natuurlijke kleuren

    Is het echt of TV? Grote kans dat je jezelf deze vraag stelt wanneer je voor het eerst UHD TV kijkt. Want UHD benadert de realiteit. De Color Brilliance-feature haalt het maximale uit beelden door elke kleur extra intens te maken. Elk kleurrijk detail spat daardoor van het scherm. Zodat jij altijd geniet van een concert, natuurdocumentaire of sportevent in puur natuurlijke kleuren.
  • Nog meer contrast en kleur

    Nog meer contrast en kleur

    Met UHD Dimming geniet je van films, series en documentaires in de beste beeldkwaliteit. Kleurrijk en kraakhelder. Nog beter dan normale UHD. Want UHD Dimming optimaliseert beelden door zwart nog zwarter te maken en wit nog witter. Daardoor ben jij verzekerd van ongeƫvenaarde beeldkwaliteit met haarscherpe details en pure kleuren.

SAMSUNG UE55HU6900SXXN vanaf 889,-€   Waar?

SAMSUNG UE55JU7000LXXN vanaf 1957,-€    Waar?

SAMSUNG UE55JU6500WXXN vanaf 1400,-€ 1300,-€  Waar?

SAMSUNG UE55JU6410SXXN vanaf 1299,-€     Waar?

SONY KD-55X9005B vanaf 1799,-€     Waar?

LG 55UB850V vanaf 1399,-€ 1014,-€  Waar?

 

Home cinema overzicht 2015

Naar website