woensdag 15 juli 2015

Tablets -

De opmarch van de tablet is al enkele jaren aan de gang en begint stilaan de Portable PC te verdrukken. Het is niet de bedoeling dat we nu onze PC opzij zetten om dan alles met een tablet te monteren. Zelf al zijn er montageprogramma's hiervoor toch is dit eerder om huis, tuin en keukenfilmers die met Smartphone of Tablet een filmpje opnemen, deze via de Tablet wat op te kuisen en door te sturen op internet.
Het geheugen dat wij nodig hebben voor onze films is veel te groot om dit met een Tablet te verwerken.
Wat wel interessant is om uw betere films op te slaan op de tablet zodat je deze thuis kan tonen aan vrienden of op verplaatsing. Dit kan ofwel via HDMI op een TV of Smart TV ofwel via Google ChromeCast ofwel wanneer je thuis alles op server hebt staan dan kan alles bestuurt worden met uw tablet en zo te zien op uw TV of op uw tablet.

Reeds vroeger besproken in volgende links:
Naar Google ChromeCast
Naar NAS

Tablets zijn een relatief nieuwe productgroep en wanneer je er nog geen ervaring mee hebt kan het lastig zijn meteen in het diepe te duiken. Er is immers een hoop keuze met verschillende formaten, verschillende specificaties en verschillende besturingssystemen. Dat maakt het allemaal stukken lastiger voor het eerst een tablet aan te schaffen. Gelukkig kunnen we je hier bij helpen middels een aantal achtergrondartikelen, tips en adviezen.

Naar link

Wensen, verwachtingen en voorkeuren

Wanneer je op zoek bent naar een tablet dan zul je zien dat kiezen geen gemakkelijke opgave is. De voor jou meest ideale tablet is namelijk afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de eisen die je stelt en de voorkeuren die je hebt qua software en hardware. In dit overzicht vind je de beste tablets die werden geselecteerd door te kijken naar de meeste algemene eisen en wensen, maar mogelijk ben je op zoek naar iets specifieks. De zoektocht naar een nieuwe tablet kun je beginnen in de review archief en mocht je meer willen weten over waar je op moet letten bij het kopen van een tablet dan kun je de tablet kopen pagina doornemen. Vergeet ook niet het artikel met vijf fouten die je niet moet maken bij het kopen van een tablet te lezen. Ook kun je terecht in onderstaande artikelen om voor jezelf duidelijk te krijgen welk besturingssysteem bij je past.


Vijf redenen om voor een Android tablet te kiezen
Vijf redenen om voor een iPad te kiezen  
Vijf redenen om voor een Windows 8 tablet te kiezen